Να σταματήσει άμεσα η προπαγάνδα συκοφάντησης της περιοχής Στύρων

Δεν είναι δυνατόν να μην έχει μάθει κανείς εκεί στον δήμο Καρύστου την άθλια εκστρατεία κατασυκοφάντησης των Νέων Στύρων και της ευρύτερης περιοχής των Στύρων και των κατοίκων που γίνεται συντονισμένα τις τελευταίες ημέρες με αφορμή το καταδικαστέο γεγονός που συνέβη και όλοι γνωρίζουμε.
Διάφορα άτομα προσπαθούν μέσω Διαδικτύου να μποϋκοτάρουν τα Νέα Στύρα και να εξευτελίσουν τους ανθρώπους τους αποκαλώντας τους συλλήβδην άθλιους, κακούς, "βουλγαρογυφτοαλβανούς" και άλλα απαράδεκτα, που όχι μόνο είναι ποινικά κολάσιμα αλλά προάγουν μίσος και βία.
Ο δράστης της αποτρόπαιας πράξης που έγινε στα Νέα Στύρα εμπίπτει στην αρμοδιότητα της Δικαιοσύνης και όλοι συμφωνούμε ότι η πράξη του είναι καταδικαστέα. Κανείς μας δεν στηρίζει τέτοιες ενέργειες.
Οι επαγγελματίες όμως και ο πανέμορφος τόπος μας που τόσα έχουν προσφέρει στους εκατοντάδες χιλιάδες παραθεριστές και επισκέπτες τόσα χρόνια δεν μπορούν να διασύρονται κατά τον χειρότερο τρόπο από όποιον πιστεύει ότι πρέπει να μποϋκοτάρει και να δυσφημήσει την περιοχή και τους ανθρώπους της στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Τα Νέα Στύρα έχουν παράδοση 50 ετών και πλέον στην τουριστική δραστηριότητα. Ενα μεμονωμένο γεγονός δεν είναι δυνατόν να αμαυρώσει την εικόνα και τις παρεχόμενες υπηρεσίες που καθημερινά μοχθούν να δώσουν οι άνθρωποι που συνδέονται άμεσα ή έμμεσα με τον Τουρισμό της περιοχής.
Πέραν αυτού η ιστορία του τόπου που ανάγεται πλέον σε 3.000 χρόνια ενεργής ζωής και πολιτισμού όπως μαρτυρούν όλες οι αρχαιολογικές και ιστορικές πηγές επιβάλλει τον σεβασμό και την άμεση καταδίκη τέτοιων προσπαθειών συκοφάντησης και λασπολόγησης από όπου κι αν προέρχονται.
Υπάρχει η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και η Εισαγγελία για την κατάθεση αγωγών και μηνύσεων κατά κάθε ατόμου ή ομάδων που επιβουλεύεται τους ανθρώπους, τον τόπο, την ιστορία και τον πολιτισμό του.
Προχωρείστε λοιπόν κύριοι του δήμου Καρύστου στις νόμιμες ενέργειες όπως οφείλετε να κάνετε άμεσα !
Την απαράδεκτη αυτή κατάσταση οφείλουν να καταδικάσουν επίσης και οι Εμπορικοί Σύλλογοι της περιοχής και κάθε επίσημο συλλογικό όργανο.
Επειδή η τουριστική προβολή του τόπου αλλά και η προστασία του καλού ονόματος και της μακραίωνης φήμης των Νέων Στύρων και της ευρύτερης περιοχής είναι αρμοδιότητα και υποχρέωση ενός Δήμου περιμένουμε να δούμε άμεσα την αντίδραση του Δήμου Καρύστου σ' αυτές τις αθλιότητες που κυκλοφορούν κατά κόρον στο Διαδίκτυο.

Ενδεικτικά παραθέτω :

Οι ηλεκτρονικές διευθύνσεις από τις οποίες πήρα τα παρακάτω είναι  :

1. https://www.facebook.com/pages/%CE%94%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CE%BF%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B7-%CE%93%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7-%CE%9C%CE%B1%CE%B3%CE%BA%CF%85-%CE%9D%CE%B1-%CE%A4%CE%B9%CE%BC%CF%89%CF%81%CE%B7%CE%B8%CE%B5%CE%B9-%CE%9F-%CE%94%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CF%86%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CF%82-%CE%A4%CE%B7%CF%82- %CE%9C%CE%B1%CE%B3%CE%BA%CF%85/1400181193576329?fref=ts

2. http://www.evia- guide.gr/beach/
%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%BB%CE%AF%CE%B1-%CE%BD%CE%AD%CE%B1-%CF%83%CF%84%CF%8D%CF%81%CE%B1.html?















Σχόλια

  1. δεν κατάλαβα δεν έμαθα δεν ασχολούμε με αυτά..

    ωστόσο αν είναι για κακοποίηση ζώων θα πω ότι θα ήθελα πχ αν γινόταν στην Κύμη που είναι χωριό μου να πάθουν ένα κάζο.... δεν θα με ενοχλούσε...

    γενικά όλοι ξέρουμε πράγματα αλλά υπάρχει αυτή η επαρχιότικη ομερτά..

    ε αυτή να σπάσει...

    όλα στην φόρα και αν υπάρχουν ανώμαλοι που τους καλύπτουν οι άλλοι να μαθευτούν

    δεν είμαι καθόλου φιλόζωος τουναντίον αλλά η ψυχο ανώμαλοι πρέπει να αποκαλύπτονται...

    αρκετά με την ελληνική ραστώνη και την αιώνια μακάρια τεμπελιά.... το άστο να πάει είναι πλέον βερετό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλια σας

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η ντοπιολαλιά της Κύμης και της Καρύστου

O Θούριος του Ρήγα Φεραίου

"Οία η μορφή τοιάδε και η ψυχή"