Χαρούμενο πρωϊνό !!!

Καλημερούδια,
Ακούσατε τον Francois Hollande σήμερα;  Δεν θα αναγνωρίσει το Σύμφωνο Σταθερότητας, αν εκλεγεί  Η Ευρώπη χρειάζεται ανάπτυξη, λέει.
Οι δικοί μας γιατί το έχουν κάνει παντιέρα ; Γιατί απλούστατα η Γαλλία για τη συνθήκη του Μάαστριχτ έκανε δημοψήφισμα ενώ εμείς κάναμε την πάπια και πήγαμε άψαλτοι στο τέλος. Αντε να πεις στον Γάλλο υπήκοο αυτές τις αηδίες που μας σερβίρουν κάθε τόσο εδώ. Οχι στον διανοούμενο, αλλά στον μικροαστό ψηφοφόρο.... Κι αν έχεις κότσια μετά, άντε να του ζητήσεις ψήφο. Αυτός βέβαια έχει συνειδητοποιήσει τη Χάρτα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων από τα γεννοφάσκια του. Αντίθετα εμείς, από βουλευτή μέχρι δήμαρχο, ζητάμε να στρώσει με μπετόν το δρόμο του σπιτιού μας, να μας κόψει τα χόρτα έξω από την αυλή και να μας διορίσει το παιδί......
Το έλλειμα δημοκρατίας στη δική μας χώρα μας είναι εμφανές. Γιατί όχι μόνο δεν διδασκόμαστε τη δημοκρατία στη βασική μας εκπαίδευση αλλά και την καταστρατηγούμε οι ίδιοι μέχρι αηδίας για να κάνουμε τη δουλίτσα μας. Οσο για τα δικαιώματα έχουμε μόνο εμείς, ποτέ οι άλλοι.
Σε μια Ευρώπη που επαναπροσδιορίζεται εμείς ψάχνουμε δυστυχώς ακόμα να τετραγωνίσουμε τον κύκλο (ΚΑΙ να διορίσουμε το παιδί ΚΑΙ να μας κόψουν τα χόρτα....).
Αντε ρε !!!
Αυτό για όσους μιλάνε περί κινδύνων αποχώρησης από την Ευρώπη.. αλλά δεν έχουν συνειδητοποιήσει ότι όσα εφαρμόζονται στη χώρα μας στο όνομα της ευρωπαϊκής της υπόστασης και συμμετοχής ουδεμία σχέση έχουν με τον ευρωπαϊκό της προσανατολισμό αλλά είναι οι επιταγές μιας κλίκας επικίνδυνων τραπεζοκένταυρων !!!

Α nous maintenant, c' est " a Paris comme les Parisiens" !!!!!!!!!!



Εσύ Δημητράκη.... στα γαλλικά πήδαγες απ' το παράθυρο. Ας πρόσεχες, να μη θέλεις μεταφραστή τώρα. Που μου κάνεις και τον ...ευρωπαίο !! χαχαχα 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η ντοπιολαλιά της Κύμης και της Καρύστου

O Θούριος του Ρήγα Φεραίου

"Οία η μορφή τοιάδε και η ψυχή"