Καλή επιτυχία !!!

Καλή επιτυχία να έχουν, εύχομαι από καρδιάς, οι φίλοι που σ'αυτές τις εκλογές αποφάσισαν να είναι υποψήφιοι βουλευτές.
Νέοι και παλιότεροι πολιτευτές, όλων των κομμάτων, που μπαίνουν στη μάχη των πιο δύσκολων εκλογών που θα ζήσει η χώρα μας από τη μεταπολίτευση του 74 και μετά.
Το σχόλιό μου αφορά τους ανθρώπους που γνώρισα είτε σε διάφορα κόμματα, είτε σε άλλες θέσεις ευθύνης, που  συνεργάστηκα μαζί τους σε διάφορα θέματα την οκταετία της αυτοδιοικητικής μου ενασχόλησης σαν αντιδήμαρχος και δήμαρχος Στυρέων και που εκτίμησα το πνεύμα και τη διάθεση προσφοράς τους στον τόπο γενικότερα.
Ευτύχησα να έχω αρκετούς καλούς φίλους σε διάφορα κόμματα γιατί για μένα πιο σημαντικές είναι οι προσωπικές παρά οι κομματικές σχέσεις και πιστεύω βαθειά ότι η πολυκομματική εκπροσώπηση της Εύβοιας θα προσφέρει τη δυνατότητα προώθησης των μεγάλων προβλημάτων που χρονίζουν στον νομό μας.
Παράλληλα η πολιτική του Μνημονίου σιγά - σιγά απομυθοποιείται και στην δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα ούτε μονόδρομοι χαραγμένοι από ξένα κέντρα εξουσίας. Ετσι λοιπόν η παρουσία πολλών κομμάτων στη νέα Βουλή θα ενισχύσει τον διάλογο και θα ισχυροποιήσει τη διαπραγματευτική ικανότητα της χώρας μας στα μεγάλα οικονομικά ζητήματα που την ταλανίζουν.
Πέρα όμως από τους ανθρώπους που έχουν ήδη δοκιμαστεί στο βουλευτικό αξίωμα και έχουν αποδείξει ο καθένας πόσο μετράει και τιμά ή όχι το ρόλο του ως εκπρόσωπος του ευβοϊκού και του ελληνικού λαού γενικότερα υπάρχουν και νέοι άνθρωποι με όραμα και ήθος σε όλα τα κόμματα που μπορούν με την προσωπικότητά τους να σφραγίσουν θετικές εξελίξεις για τον τόπο μας και να διεκδικήσουν με δυνατή φωνή αυτά που δικαιούται ο σκληρά δοκιμαζόμενος ελληνικός λαός.
Ο καθένας μας έχει την δική του πολιτική τοποθέτηση και είναι σεβαστή. Σ' αυτές τις εκλογές όμως τα γνωστά "καραγκιοζιλίκια" δεν περνάνε. Υποσχέσεις, πιέσεις, απειλές, αλλαζονία και άλλα συνήθη της προεκλογικής μάχης δεν επιτρέπονται στις πλέον ανατρεπτικές εκλογές που -κατά περίεργη σύμπτωση- συμπίπτουν με την παγκόσμια Ημέρα του Γέλιου στις 6 Μαϊου !  
Ας ευχηθούμε τουλάχιστον να εκλεγούν όσοι πραγματικά το αξίζουν και μπορούν να προσφέρουν στην Εύβοια και στην Ελλάδα !!!


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η ντοπιολαλιά της Κύμης και της Καρύστου

O Θούριος του Ρήγα Φεραίου

"Οία η μορφή τοιάδε και η ψυχή"