Η κακιά μάγισσα και η Σταχτοπούτα....

Την Δευτέρα 15 Οκτωβρίου ακούστηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο ότι είχα παύσει την κ. Αραπάκη Αναστασία από τα καθήκοντά της ως προϊσταμένη οικονομικού του δήμου Στυρέων.
Δεν έχω ακούσει πιο εξωφρενικό ψέμα.
Αυτό δηλαδή ξεπερνάει κάθε φαντασία !!!!!!!!!
Αν αυτό ισχυρίστηκε η κ. Αραπάκη προς τον δήμαρχο και το δημοτικό συμβούλιο δηλώνω υπεύθυνα και εν γνώσει των συνεπειών ότι πρόκειται για το απόλυτο ΨΕΜΑ.
Ποτέ δεν έγινε τέτοιο πράγμα και ποτέ δεν υπήρξε ούτε καν ως θέμα συζήτησης ένα τέτοιο ζήτημα, όπως γνωρίζουν πολύ καλά όλοι οι υπάλληλοι του δήμου, η Περιφέρεια, το Υπηρεσιακό Συμβούλιο Νομού Εύβοιας και κάθε άλλος αρμόδιος.  
Πώς είναι δυνατόν να παύσω από τα καθήκοντά της την προϊσταμένη οικονομικού και διοικητικού του δήμου Στυρέων που είχε επιλεγεί από το Υπηρεσιακό Συμβούλιο;
Θέλουν κάποιοι να πουν ότι αυθαιρέτησα και προέβην σε παράνομη ενέργεια; Γιατί κάτι τέτοιο θα ήταν απολύτως παράνομο και η βλαπτομένη υπάλληλος θα είχε πολλούς τρόπους να αμυνθεί υπηρεσιακώς.
Επειδή όμως μερικοί αγνοούν, ή θέλουν να αγνοούν, τα αυτονόητα και αρέσκονται να ανακυκλώνουν ότι ακούνε ας πούμε ότι μιλάμε σε μικρά παιδιά και ας το πάρουμε πολύ αναλυτικά.
Ερωτώ και όποιος θέλει το ψάχνει :
1.Βάσει ποιάς απόφασης Δημάρχου έγινε αυτό; 
2.Βάσει ποιού παραπτώματός της υπαλλήλου; 
3.Βάσει ποιάς αφορμής; 
4.Κοινοποιήθηκε κάτι τέτοιο στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο Νομού Εύβοιας; 
5.Η υπάλληλος έκανε προσφυγή κατά της ενέργειας αυτής που ισχυρίζεται ότι έκανα εις βάρος της;
6.Εκανε αναφορά προς τις αρμόδιες υπηρεσίες;
7.Υπάρχει έστω και ένας υπάλληλος του δήμου Στυρέων που να το βεβαιώνει;
8.Υπάρχει έστω και ένας δημότης Στυρέων που να βεβαιώνει ότι εγώ μετακίνησα την κ. Αραπάκη από τη θέση της, το γραφείο της, τα καθήκοντά της έστω και για μία ώρα;
9. Πώς υπέγραφε η κ. Αραπάκη ως προϊσταμένη οικονομικού-διοικητικού όλα τα έγγραφα ακόμα και τις άδειες των υπαλλήλων μέχρι τις τελευταίες μέρες του 2010 αφού είχε παυθεί από τα καθήκοντά της;
Εγώ μπορώ να αποδείξω με πολλούς τρόπους ότι αυτός είναι ένας ψευδής ισχυρισμός και κανείς δεν μπορεί να με αντικρούσει διότι απλούστατα η αλήθεια είναι μία και μόνη.
Αλλωστε οι πρόσφατες πράξεις της υπαλλήλου αποδεικνύουν κατά πόσο η υπάλληλος αυτή σεβάστηκε τις αποφάσεις της σημερινής δημοτικής αρχής που την τίμησε με την θέση της προϊσταμένης οικονομικών υπηρεσιών του δήμου. 
Ας πούμε όμως ότι η υπάλληλος για κάποιους λόγους ισχυρίστηκε ότι την έπαυσα.....
Αυτοί που το άκουσαν ΠΩΣ το υιοθέτησαν και το αναμεταδίδουν, όταν μάλιστα έχουν υποχρέωση να ελέγξουν τέτοιου είδους θέματα που άπτονται της διοικητικής διαδικασίας ;
Δηλαδή επί 22 μήνες τώρα αναπαράγεται ένα τέτοιο ψεύδος και επί τη βάσει αυτού λειτουργούμε;
Οτι υπήρχε μια κακιά μάγισσα που έκανε ότι ήθελε και μια δυστυχισμένη Σταχτοπούτα που η κακιά μάγισσα βασάνιζε ; 
Αυτά όμως τα σενάρια δεν μπορεί να έγιναν  ξαφνικά την 1/1/2011. Ασφαλώς υπάρχει πολύ παραφιλολογία γύρω από το πώς και το τι θα γίνει με τον δήμο Στυρέων. Κάποιοι είχαν προφανώς αναλάβει τις εισηγήσεις περί του τι μέλλει γενέσθαι....
Καμμιά δικαιολογία όμως δεν μπορεί πλέον να καλύψει λάθη, παραλείψεις ή εσκεμμένες ενέργειες κατά του πρώην δήμου Στυρέων. 
Δεν θα υπάρξουν εξιλαστήρια θύματα και "πλυντήρια" άλλων υποθέσεων. Δεν θα υπάρξουν Ιφιγένειες. Θα υπάρξει ίση μεταχείρηση όλων, είτε αρέσει αυτό είτε δεν αρέσει.

Προσωπικά επέδειξα πρωτοφανή υπομονή, επιμονή και ψυχραιμία μέχρι σήμερα σε σημείο που να απορούν όλοι.
Θα συνεχίσω να το κάνω διότι έχω ανεξάντλητα αποθέματα από αυτές τις τρεις βασικές αρετές. 
Αλλωστε όποιος χάνει την ψυχραιμία του χάνει και το δίκιο του. 

Ομως επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια λέει ο λαός μας. 
Και επειδή εγώ δεν έχω να αποδείξω σε κανέναν ότι δεν είμαι ελέφαντας...
Και..
Για να μη μου πει κανείς ότι δεν ενημέρωσα......
Ας έχουν υπόψη τους οι ενδιαφερόμενοι ότι τέτοιες και άλλες συναφείς υποθέσεις έχουν μπει πλέον στην διαδικασία των "Αγωγών για συκοφαντική δυσφήμηση κλπ κλπ". 
Κι όπως καλά γνωρίζουμε όλοι άλλο Μήνυση και άλλο Αγωγή !!!


  


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η ντοπιολαλιά της Κύμης και της Καρύστου

O Θούριος του Ρήγα Φεραίου

"Οία η μορφή τοιάδε και η ψυχή"