Οχι σε μνημόνια και σε υπόγειες διαδρομές

Οταν πάνω από 48% του ελληνικού λαού λέει ναι στη χρεωκοπία και τη θεωρεί προτιμότερη από αυτά που ζούμε και βιώνουμε καθημερινά γίνεται πλέον σαφής η απελπισία των ανθρώπων και ένα ξεκάθαρο   μήνυμα ότι οι Ελληνες έχουμε πάρει τις αποφάσεις μας και μένει να το δείξουμε έμπρακτα σήμερα το απόγευμα στο Σύνταγμα σε μια μεγαλειώδη παρουσία.
Οσοι μπορούν πρέπει να είναι εκεί αλλά και όσοι είναι μακρυά πρέπει να μείνουν σταθεροί στις αποφάσεις τιμής και αξιοπρέπειας που έχουν κοινή συνισταμένη για όλους μας.
Ηρθε η ώρα να μετρήσουμε όχι μόνο το μπόι μας με αυτούς που μας στενεύουν τη ζωή και μας κλέβουν την εθνική μας υπόσταση αλλά και να εξετάσουμε καλά ποιοί από τους βουλευτές μας θα σταθούν αταλάντευτοι στο ΟΧΙ στα απανωτά Μνημόνια που μας σερβίρουν.
Οσοι πολιτεύονται αλλά και όσοι απλώς πολιτικολογούν ας πάρουν ξεκάθαρη στάση απέναντι σε κάθε βιασμό της βούλησης του ελληνικού λαού.
Για μεν τους βουλευτές ο δρόμος τιμής είναι ένας, να μην ψηφίσουν το νέο Μνημόνιο !!! Οσοι θα το ψηφίσουν να γνωρίζουν ότι έχουν καταδικαστεί αμετάκλητα στη συνείδηση όλων μας. Οσοι αντισταθούν αξίζουν να μας εκπροσωπούν.
Αλλά και όσοι παριστάνουν τους πάσης φύσεως παράγοντες και δεν στηρίζονται στα δικά τους πόδια είναι γνωστές οι υπόγειες διαδρομές τους με κέντρα εξουσίας και βουλευτές που σήμερα δείχνουν πλέον αν προτιμάνε την κομματική από την εθνική ταυτότητα. Ας αφήσουν λοιπόν τα "δήθεν" κατά μέρος γιατί το κάλπικο φαίνεται από μακρυά.
Οσοι δεν ξέρουν άλλη δουλειά απ' το να περιφέρονται σε μια "πιάτσα" που σβήνει επιζητώντας με κάθε τρόπο την αναρίχηση και την επιβίωσή τους νοιώθουν πολύ άβολα πια.
Για όλους τους υπόλοιπους εργαζόμενους, άνεργους, επαγγελματίες, συνταξιούχους καθημερινούς ανθρώπους, ο δρόμος που θα περπατήσουμε με ψηλά το κεφάλι θα μας φέρει πίσω τη χαμένη μας αξιοπρέπεια απέναντι στη γερμανική και όποια άλλη ξένη δέσμευση ξεκινάει από τους Τροϊκανούς και τους εκπροσώπους τους.
Το Μνημόνιο είναι ξεκάθαρα εναντίον όλων μας. Δεν κάνει διακρίσεις !!!
Πέρα από το γενικό μποϊκοτάζ σε γερμανικά και λοιπά ξένα προϊόντα που όλοι πρέπει να κάνουμε υπάρχουν δεκάδες τρόποι καθημερινής και συστηματικής αντίστασης.
Τέτοια κατοχή ο ελληνικός λαός δεν έχει ξαναζήσει και δεν μπορεί να την επιτρέψει! 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η ντοπιολαλιά της Κύμης και της Καρύστου

O Θούριος του Ρήγα Φεραίου

"Οία η μορφή τοιάδε και η ψυχή"