Μπράβο στον δημοτικό σύμβουλο Γιάννη Νικολή !

Μια πολύ ωραία πρωτοβουλία πήρε ο δημοτικός σύμβουλος Καρύστου Γιάννης Νικολής προερχόμενος από την Δημοτική Ενότητα Στύρων για την πραγματοποίηση αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού στα Στύρα.
Ο Γιάννης το προσπαθεί το θέμα εδώ και ένα χρόνο και όλες οι κινήσεις μέχρι σήμερα οφείλονται όχι μόνο στις δικές του πρωτοβουλίες αλλά και στην επιμονή του !!! 
Συγκεκριμένα ο αντιπρόσωπος της ομοσπονδίας αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού Νίκος Πασαλής επισκέφθηκε την περιοχή μετά από πρόσκληση του Γιάννη Νικολή και εκτίμησε ότι η περιοχή Κάψαλα - Κούρθα και Πολυπόταμος - Ρεούζι είναι εξαιρετικές για αγώνες ταχύτητας και ανάβαση και με χαμηλό οικονομικό κόστος αφού είναι κοντά στην Αθήνα.
Ελπίζω να επιστρωθούν με νέο ασφαλτοτάπητα οι περιοχές αυτές όπως έχει προγραμματίσει η Περιφέρεια για να γίνουν με άνεση και ασφάλεια οι αγώνες.
Γνωρίζοντας καλά τον Γιάννη Νικολή που διετέλεσε και δημοτικός μου σύμβουλος την τετραετία 2007- 2010 και Αντιδήμαρχος του δήμου Στυρέων είμαι βέβαιη ότι θα καταφέρει να κάνει μια πολύ καλή διοργάνωση !!!
Είναι βέβαια και πατριώτης μου Μεσοχωρίτης κι αν δεν παινέψουμε το σπίτι μας......
Εμείς στο δήμο Στυρέων είχαμε πάντα πολλές και σημαντικές εκδηλώσεις, πολιτιστικές, και αθλητικές.  Τέτοιες πρωτοβουλίες σαν αυτή που πήρε ο δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Νικολής πρέπει να ενθαρρύνονται γιατί προβάλλουν τον τόπο μας και εμάς αυτό μας ενδιαφέρει πρωτίστως !!! 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η ντοπιολαλιά της Κύμης και της Καρύστου

O Θούριος του Ρήγα Φεραίου

"Οία η μορφή τοιάδε και η ψυχή"