Ο άδικος θάνατος ενός δικού μας ανθρώπου


Τις προηγούμενες μέρες στην Κάρυστο έφυγε άδικα από τη ζωή ένας αγαπητός συμπολίτης μας, πατέρας δυο μικρών παιδιών, που αποφάσισε να πάρει μόνος το δρόμο χωρίς επιστροφή. Αιτία τα δυσβάσταχτα πρόστιμα που επιβλήθηκαν στην επιχείρησή του από το σύστημα ΗΦΑΙΣΤΟΣ.
Αύριο Τρίτη προχωρούν σε κινητοποιήσεις διαμαρτυρίας οι συνάδελφοί του βενζινοπώλες σε όλη την Ελλάδα.
Ο συμπολίτης μας αυτός μου ήταν πολύ αγαπητός, όπως και η οικογένειά του. Γλυκύς, μειλίχιος, πολιτισμένος άνθρωπος. Συγκλονισμένη από την τραγική είδηση δεν βρίσκω λόγια παρηγοριάς να πω στους οικείους του. Μόνο ο χρόνος θα αμβλύνει τον βαθύ τους πόνο, αλλά η αίσθηση της αδικίας δεν θα σβήσει ποτέ.
Εκείνο όμως που προκύπτει από το τρομερό αυτό συμβάν είναι η βαθειά, αμείλικτη αλήθεια ότι το ελληνικό κράτος εφαρμόζει πλέον κατά των πολιτών του επικίνδυνα συστήματα ελέγχου και είσπραξης δημοσίων εσόδων με μεθόδους τεράστιας κοινωνικής αναλγησίας και παχυδερμισμού.
Ο Κρόνος τρώει τα παιδιά του για να επιβιώσει δυστυχώς στις μέρες μας. Το ανίκανο κράτος εκδικείται τους ανυπεράσπιστους πολίτες του και η κοινωνική αναταραχή παίρνει όλο και μεγαλύτερες διαστάσεις με απρόβλεπτες πλέον συνέπειες για ολόκληρη την κοινωνία μας.
Ας καμαρώνουν για τα μνημόνιά τους οι σωτήρες του έθνους !!!  

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η ντοπιολαλιά της Κύμης και της Καρύστου

O Θούριος του Ρήγα Φεραίου

"Οία η μορφή τοιάδε και η ψυχή"