Δεν ξέρουμε τι γράφουμε;



Ποιοί αιρετοί και ποιός υπάλληλος ευθύνεται γι' αυτό;
Δεν ξέρουμε τι γράφουμε ή ..... ξέρουμε; 

Απόφαση 64/2014 της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Καρύστου
Εχει υπογραφεί από τον Δήμαρχο Καρύστου ως Πρόεδρο της Οικονομικής Επιτροπής και έχουν ψηφίσει την απόφαση οι : Κιούκη Μαρία, Οικονόμου Γεώργιος, Τζαβάρα Παγώνα και Λέκας Ζαχαρίας.
Λέει λοιπόν η απόφαση αυτή ότι ορίζεται δικηγόρος να ασκήσει ανακοπή και αναστολή κατά συγκεκριμένων 10 διαταγών πληρωμής μιας εμπορικής φίρμας (αναφέρεται το όνομά της) Καρύστου, οι οποίες, διαταγές πληρωμής, αφορούν ποσά οφειλόμενα από τον Δήμο Στυρέων !!!!!!

ΟΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ ΔΕΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΑΝ ΠΟΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΤΥΡΕΩΝ. Συνεπώς δεν υπάρχει καμμιά οφειλή του δήμου Στυρέων προς αυτούς, ούτε υπήρξε ποτέ !!!! 

Πληροφορήθηκα λοιπόν ότι τα συγκεκριμένα τιμολόγια των προμηθευτών είναι κομμένα το 2013 (Δεκέμβριο) και αφορούν τον δήμο Καρύστου.
Βεβαίως καμμιά ευθύνη για την απόφαση δεν φέρουν οι προμηθευτές, οι οποίοι κανονικά κατέθεσαν τα τιμολόγια για τις εργασίες τους στον δήμο Καρύστου και νομίμως διεκδικούν τα οφειλόμενα χρήματα.
Ο Δήμος Καρύστου όμως τι γράφει στην απόφαση; 
Εμφανίζει την δική του συγκεκριμένη σημαντική οφειλή του 2013 ως οφειλή του πρώην δήμου Στυρέων !!!!
Γιατί;
Το "ως καθολικός διάδοχος του δήμου Στυρέων" ψηφίστηκε και γράφτηκε από τον δήμο Καρύστου είτε ..... γιατί έγινε λάθος από τον υπάλληλο που συνέταξε την απόφαση είτε γιατί .... "δεν βαριέσαι αδελφέ χρεώσέ το στο δήμο Στυρέων".... μήπως για να πληρωθεί από το ποσόν της επιχορήγησης για τα οφειλόμενα παρελθόντων ετών των πρώην δήμων ;






Διορθώστε λοιπόν το ΛΑΘΟΣ κύριοι γιατί η ευθύνη είναι δική σας για ότι συμβεί με αυτό το θέμα !!!!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η ντοπιολαλιά της Κύμης και της Καρύστου

O Θούριος του Ρήγα Φεραίου

"Οία η μορφή τοιάδε και η ψυχή"