Διεκδικείστε επιτέλους



Εσείς κυρίες και κύριοι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι της συμπολίτευσης που προέρχεστε από τον πρώην δήμο Στυρέων πείτε ΟΧΙ στις αυθαιρεσίες της δημοτικής αρχής για την χρηματοδότηση έργων από το 1.200.000 του Ταμείου Μολυβιάτη σε περιοχές που δεν κάηκε ούτε ένα πράσινο φύλλο όπως οι Βαρελαίοι και το Δρυμάρι !!! Για να προταθούν αυτά τα έργα δεν ζητήθηκε η γνώμη του δημοτικού συμβουλίου, ήταν αποκλειστικά πρόταση του δημάρχου να πέσουν τόσα χρήματα μόνο στην ευρύτερη περιοχή του δικού του χωριού, των Στουππαίων, αγνοώντας προκλητικά τον πυρόπληκτο δήμο Στυρέων.
Διεκδικείστε επιτέλους εσείς τα χρήματα για τον νόμιμο δικαιούχο, τον δήμο Στυρέων, τον δήμο που επλήγη πιο σκληρά από τις καταστροφικές πυρκαγιές του 2007. 
Ολοι το ξέρετε, πάψτε λοιπόν να λέτε ναι σε όλα. Πάψτε να είστε θεατές μιας πρωτοφανούς αδικίας κατά του τόπου σας. Εχετε ευθύνη. !!!!
Ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Γκότσης και τότε δημοτικός σύμβουλος, ο δημοτικός σύμβουλος Γεώργιος Παλυβός, η αντιδήμαρχος Παγώνα Τζαβάρα, η δημοτική σύμβουλος Μαρία Τσαπέπα, η πρόεδρος του Τοπικού Αλμυροποτάμου Ανθή Τσιγαρίδα, η πρόεδρος του τοπικού Μεσοχωρίων, η πρόεδρος του τοπικού Νέων Στύρων Μαρία Φωτεινού, ο πρόεδρος του τοπικού Στύρων Τάσος Ζάππας και  ο πρόεδρος του τοπικού Πολυποτάμου γνωρίζουν την αλήθεια και την καταστροφή του 2007. 
Τα περί του ότι δεν υπήρχαν έτοιμες μελέτες είναι ψέμματα. Υπάρχουν 3 έτοιμες, ώριμες και εγκεκριμένες μελέτες για 3 αγροτικές οδοποιϊες (Στύρων, Νέων Στύρων και Αλμυροποτάμου - Μεσοχωρίων). Ας βγάλουν τις μελέτες από τα συρτάρια τους επιτέλους.
Απαιτείστε τις μελέτες, ζητείστε να τις δείτε.... όλα μπορείτε να τα κάνετε !!!!!
Διεκδικείστε λοιπόν επιτέλους κύριοι και κυρίες ! Αυτός είναι ο ρόλος σας !
Διαφορετικά είστε συνυπεύθυνοι !!! 

Για λεπτομέρειες εδώ :


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η ντοπιολαλιά της Κύμης και της Καρύστου

O Θούριος του Ρήγα Φεραίου

"Οία η μορφή τοιάδε και η ψυχή"