Προβολή καρυστινών και στυραϊκών προϊόντων

Στην Εκθεση Τροφίμων και Ποτών  "3η ΕΛΤΡΟΠ" που διοργανώθηκε στο ΜΕC Παιανίας προβλήθηκαν υπέροχα παραδοσιακά προϊόντα της Καρύστου και των Στύρων


Η παρουσία της Καρύστου έγινε με τα κρασιά ΠΕΖΑ και των Στύρων με τα σπιτικά λικέρ του Στράτη Μεντάκη, το μέλι και προϊόντα βιολογικής παραγωγής της Σοφίας Τόλια και το ΣΤΕΚΙ ΤΩΝ ΔΕΙΠΝΟΣΟΦΙΣΤΩΝ το γνωστό gourmet εστιατόριο της Μεγάλης Βρύσης Στύρων.
Ο Γιάννης Πεζάς, ο Στράτης Μεντάκης, η Σοφία Τόλια και ο Βαγγέλης Γκουβέντας παρουσίασαν τα προϊόντα τους και τη δουλειά τους, όλοι μαζί, σε ένα ωραία διαμορφωμένο και καλαίσθητο περίπτερο στην έκθεση και δέχθηκαν εκατοντάδες επισκέπτες που χάρηκαν τις παραδοσιακές γεύσεις από την νότια Καρυστία.
Καταπληκτικά κρασιά από τον Πεζά, Λικέρ με γεύσεις φρέσκων φρούτων και αρωματικών σε υπέροχα μπουκάλια από τον Μεντάκη, αγνό μέλι και φυσικά προϊόντα από την Τόλια και οι αρχαίοι τρόποι εστίασης και άλλα μυστικά της γευσιγνωσίας από τον Γκουβέντα έκαναν την παραμονή μας εκεί πολύ ευχάριστη.
Στην κεντρική εκδήλωση της Εκθεσης παρουσιάστηκαν επίσης πολλά χορευτικά συγκροτήματα από διάφορες περιοχές της Ελλάδας που συμμετείχαν στην διοργάνωση και καταχειροκροτήθηκαν. Μάθαμε ότι ενώ επρόκειτο να παρουσιαστεί και μια ομάδα του χορευτικού του δήμου Καρύστου τελικά δυστυχώς ματαιώθηκε.
Με πολλή χαρά είδα αυτούς τους ανθρώπους να συνεχίζουν με αμείωτο κέφι την προώθηση των προϊόντων τους και της δουλειάς τους σε σημαντικές εκθέσεις όπως κάνουν τα τελευταία χρόνια και φυσικά μέσα απ' αυτές να διαφημίζουν την Κάρυστο και τα Στύρα.
Ενα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ σε όλους τους !  

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η ντοπιολαλιά της Κύμης και της Καρύστου

O Θούριος του Ρήγα Φεραίου

"Οία η μορφή τοιάδε και η ψυχή"