Οι προσπάθειες αποδίδουν !

Το 2009 ζητήσαμε σαν Δήμος Στυρέων από τον τότε νομάρχη Εύβοιας Θανάση Μπουραντά να γίνει γήπεδο ποδοσφαίρου στον Αλμυροπόταμο στον γνωστό χώρο του Δημοσίου Κτήματος ΒΚ 61, ο οποίος βρισκόταν στη διαδικασία αποδέσμευσής του από το Δημόσιο.
Ο Νομάρχης το ενέταξε στο Τεχνικό Πρόγραμμα της Νομαρχίας Εύβοιας και το 2010 εγκρίθηκε.
Κάποιοι μας έλεγαν τότε "σιγά μη γίνει ποτέ".. Η επιμονή όμως και η καλή συνεργασία των φορέων φέρνει πάντα αποτελέσματα.
Ετσι, αφού καταφέραμε τελικά την αποδέσμευση ολόκληρου του Δημόσιου Ελους Φλέβας έκτασης 36 στρεμμάτων περίπου και περιήλθε αυτό στον Δήμο Στυρέων το 2010 μετά από πολύχρονες προσπάθειες του κ. Λέκα και δικές μου, τελικά δημοπρατήθηκε από την Νομαρχία Εύβοιας το έργο "Γήπεδο ποδοσφαίρου 5Χ5 στον Αλμυροπόταμο" και ανακηρύχθηκε εργολήπτης ο Α. Λεβέντης.
Σήμερα ο εργολάβος επισκέφθηκε το χώρο στον Αλμυροπόταμο και οι εργασίες ξεκινούν σύντομα με χρηματοδότηση Περιφέρειας.
Προσωπικά νοιώθω την ανάγκη να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Θανάση Μπουραντά, τότε Νομάρχη Εύβοιας και σημερινό Αντιπεριφερειάρχη, γιατί το έργο γίνεται τελικά στο χωριό καταγωγής μου και χαίρομαι πραγματικά που ξεκινάει.
Αν θα ακούσει άλλα ευχαριστώ ο Θανάσης δεν ξέρω και καθόλου δεν με απασχολεί, όπως φαντάζομαι ούτε τον ίδιο.
Εκείνο που μετράει είναι ότι η νεολαία της περιοχής αποκτά τον δικό της χώρο άθλησης, Υπάρχει στον Αλμυροπόταμο ένας δραστήριος σύλλογος από νέα παιδιά που σίγουρα θα το χαρεί και θα το αξιοποιήσει !!!


Για του λόγου το αληθές παραθέτουμε τον σχετικό σύνδεσμο που δημοσίευσε η ηλεκτρονική εφημερίδα "Σερβιτόρος της Εύβοιας" τον Σεπτέμβρη του 2010:

http://www.servitoros.gr/news/view.php/30027/


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η ντοπιολαλιά της Κύμης και της Καρύστου

O Θούριος του Ρήγα Φεραίου

"Οία η μορφή τοιάδε και η ψυχή"